Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 277 kJ / 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,78 g |
Tuky | 82,24 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/29P
Moje poznámka
Filé z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/29P
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 18 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 5 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 6 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 7 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 7 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 8 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 9 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 9 hodinami
Tématické fráze:
treska recepty,
treska recept,
file recepty,
recept na tresku,
filé,
recepty treska,
recept treska,
file recept,
recepty z tresky,
treska tmavá recept,
recepty filé,
treska na másle,
filety z tresky,
recepty na tresku,
recept file,
recept na file,
jak udělat tresku,
treska,
recepty z file,
filety z tresky recept
Suroviny:
filet z tresky,
máslo,
šťáva citronová,
rajče,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
brambory
Komentáře (5)
Koukám se na recepty jak upéct rybu a hledám nejen rady ale i inspiraci,protože jsem kuchař zcela vyjímečně.
Ale hned první recept mě upřímně rozesnál.Ačkoli vařím vyjímečně,tak zcela určitě bych u tohoto receptu pěkně všechny součásti jídla urovnal.Každé jídlo může být chutnější či méně chutné,ale hodně záleží na prvním dojmu a tato úprava je opravdu děsná.Upřímně vám řeknu,že na takové jídlo bych ihned přestal mít chuťa nemyslím to osobně k tvůrkyni receptu,protože ji neznám....
moc děkuju.