Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 523 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,98 g |
Tuky | 44,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,73 g |
Sodík | 673 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyPK
Moje poznámka
Vepřové s kuřecími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyPK
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 8 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 9 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
miryg13 před 11 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 2 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
roštěná recept,
vepřová roštěná,
vepřové maso s kuřecími játry,
roštena z vepřoveho,
vepřová roštěná recept,
vepřové s kuřecími játry,
vepřové maso s játry,
kotleta s kuřecími játry,
roštěná vepřová,
roštěná z vepřového masa,
vepřová roštěnka,
recepty z krkovičky,
roštěná z krkovičky,
příprava vepřové játry,
kotleta ala rostena,
recepty z jatry,
vepřové s játry,
vepřová kotleta jako roštěná,
vepřové plátky s kuřecími játry,
jaké maso na roštenou
Suroviny:
maso vepřové,
játra kuřecí,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
sůl,
pepř
Komentáře (8)