Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 094 kJ / 2 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,79 g |
Tuky | 88,85 g |
Vláknina | 108,53 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 288,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Na nej orestujeme narezanú cibuľu a cesnak.
Krok 2: Pridáme narezané fazuľky, pretlak, soľ, korenie a podľa chuti kečup. Dusíme za občasného podliatia horúcou vodou asi 20 minút.
Krok 3: Podávame s chlebom, ryžou, tarhoňou, fazuľky sa hodia aj k cestovinám.
Zveřejněno 11. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ostré fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EMR
Moje poznámka
Ostré fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5EMR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 11 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 41 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 4 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 10 hodinami
Tématické fráze:
ostre fazolky,
ostre fazole recept,
ostré s fazolemi,
recept na ostre fazole,
ostre fazolky recept,
fazolky recept,
ostrá fazolová,
recept na ostrý kečup
Suroviny:
fazole,
česnek,
cibule,
slanina uzená,
protlak rajčatový,
kečup ostrý,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (7)
Anna Kocikova: Ďakujem