Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 117,90 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zalijte želatinu v misce dvěma lžícemi studené vody a nechte chvíli stát.
Krok 2: Přidejte vařící vodu a dobře zamíchejte. Nechte vychladnout.
Krok 3: Smíchejte cukr, kakao, vanilku a přilijte smetanu. Šlehejte a postupně přilijte Bailey’s a želatinovou směs. Vše vyšlehejte do tuhé pěny.
Krok 4: Naaranžujte do servírovacích sklenic a dejte do lednice aspoň na hodinu, než budete podávat.
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Moje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 55 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
nadýchaná čokoládová pěna
Suroviny:
želatina,
voda,
voda,
cukr,
kakao holandské,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový
Komentáře (7)