Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 187 kJ / 1 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,40 g |
Tuky | 117,90 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zalijte želatinu v misce dvěma lžícemi studené vody a nechte chvíli stát.
Krok 2: Přidejte vařící vodu a dobře zamíchejte. Nechte vychladnout.
Krok 3: Smíchejte cukr, kakao, vanilku a přilijte smetanu. Šlehejte a postupně přilijte Bailey’s a želatinovou směs. Vše vyšlehejte do tuhé pěny.
Krok 4: Naaranžujte do servírovacích sklenic a dejte do lednice aspoň na hodinu, než budete podávat.
Zveřejněno 31. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Moje poznámka
Nadýchaná Bailey’s pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN4N
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
nadýchaná čokoládová pěna
Suroviny:
želatina,
voda,
voda,
cukr,
kakao holandské,
smetana ke šlehání,
cukr vanilkový
Komentáře (8)