Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 670 kJ / 399 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,37 g |
Tuky | 15,17 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 13,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný krůtí krk - kosher
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Exgm
Moje poznámka
Plněný krůtí krk - kosher
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Exgm
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 7 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 10 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 11 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 13 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 13 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 13 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 15 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 15 hodinami
Tématické fráze:
plněný husí krk,
plněný krůtí krk,
krůtí krk,
nadívaný husí krk,
nadívané husí krky,
krůtí krky,
nadívaný krůtí krk,
nadívané krůtí krky,
plněné husí krky,
krutí farma,
kruti farmy,
nadívané krky,
macesová mouka,
plněný krk,
kruti krk recept,
krůtí krky recept,
plněné krky,
krůtí krky recepty,
nadivany husy krk,
recept na nadívaný husí krk
Suroviny:
krky krůtí,
cibule bílá,
cibule červená,
sádlo husí,
játra drůbeží,
sůl,
koření,
zázvor mletý,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
mouka macesa
Komentáře (14)
http://www.toprecepty.sk/fotoalbum.php?id=34