Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 982 kJ / 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,70 g |
Tuky | 49,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,06 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí soté v nivové omáčce s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMp7
Moje poznámka
Kuřecí soté v nivové omáčce s pistáciemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GMp7
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 12 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 5 minutami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 5 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 5 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 7 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí soté,
kuřecí nudličky v nivové omáčce,
kuřecí soté, jasmínová rýže,
kuřecí maso v nivové omáčce,
kuře v nivové omáčce,
kureci v nivove omacce,
kruti nudlicky v nivove omacce,
omacka s riži,
bananova riži,
maso s pistaciema,
kuřecí soté s nivou omáčka,
kuřecí maso na pistáciích,
kuřecí soté s houbami,
kureci maso s pistaciemi,
kureci prsa pistacie recept,
maso s pistáciemi,
jemné kuřecí soté,
kuřecí prsíčka neapol,
kureci maso na nivove omačce,
pistáciové kuře recept
Suroviny:
prsa kuřecí,
olej,
cibule,
sýr niva,
pepř bílý,
sůl,
pepř,
chilli,
smetana na vaření,
ořechy pistácie
Komentáře (3)