Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami.
Krok 2: Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu.
Krok 3: Poté vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7 minut z každé strany.
Krok 4: Po opečení přendáme na papírovou utěrku, nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk a můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule, nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Moje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí maso s dýní, pórkem a smetanou.(vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 1 hodinou
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 5 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 21 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno 11. 8. 2025 09:42:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí jogurtové placičky
MiskaM před 3 minutami
Cuketa /patizon s uzeným masem a bramborami z jednoho pekáčku
m.tylsova před 29 minutami
Rajská polévka III
Penkapa před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Dagmarak před 2 hodinami
Hořčicové brambory
Entony před 2 hodinami
Žebírka BBQ
dastymisa před 5 hodinami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 15 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 17 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 17 hodinami
Tématické fráze:
šťavnaté karbanátky,
jak ochutit karbanátky,
štavnate karbenatky,
jak udelat stavnaty karbanatky,
jak správně karbanátky,
št´avnatý karbanátky,
stavnaty karbanatek,
aby byly karbanátky šťavnaté,
jak udělat šťavnaté karbanátky,
recepty na karba,
štavnatý karbanátky,
karb,
kapustové karb,
jak na stavnate karbanatky,
kapustové karba,
výborná kapustové karb,
š´tavnaté karbanátky,
karbanatky aby byly stavnate,
jak správně udělat karbanátky,
šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
koření aztécký poklad,
solamyl,
hořčice orientální,
kmín drcený,
cibule,
olej,
cibule
Komentáře (23)
Všem moc děkuji
Ale díky Tvé zmínce vznikly príma komentíky u kterých jsme se určitě všichni pobavili a já jsem ráda
Aztécký poklad vlastním, teda v sáčku koření, aby bylo jasno