Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 296 kJ / 2 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,64 g |
Tuky | 78,30 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 551 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 311,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vajíčka, cukr, kakao, olej a citronovou kůru ušleháme do pěny, vmíchejte mouku s kypřícím práškem, nakonec přidáme nastrouhanou mrkev a jedno jablko.
Krok 2: Nalijeme do vymazané a vysypané dortové formy a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut.
Zveřejněno 19. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový koláč s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgqM
Moje poznámka
Mrkvový koláč s kakaem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgqM
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 5 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
mrkvový koláč s tvarohem,
časopis albert,
albert recepty,
moučníky z mrkve,
albert casopis s recepty,
mrkvovi kolac,
mrkvovy kolac albert,
mrkvoví dort,
mrkvový dort albert,
odlehčené krémy,
koláč z mrkve,
moučník z mrkve,
odlehčený dortový krém,
koláč s mrkví,
odlehčený krém recept,
recept na mrkvový koláč,
kakaový mrkvový koláč,
krém na mrkvový koláč,
recepty z časopisu albert,
kolac mrkvovy
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
olej,
kakao,
kypřící prášek,
mrkev,
mouka hrubá,
kůra citronová,
jablko,
tvaroh,
pomazánkové máslo bez příchuti,
med
Komentáře (8)
Daniello, jasně, mrkev je super i v žabích hubách
Fotku+5bodík posílám a za inspiraci děkuji