Kuskus - základní příprava
Jste v kuchyni úplným začátečníkem? Pak se naučte kuskus! Tuto multifunkční a dietní přílohu uvaříte opravdu jednoduše a je možné podávat ji k masu, se zeleninou nebo ji třeba přidat do salátu.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 585 kJ / 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 1,38 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 25,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuskus - základní příprava
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD7j
Moje poznámka
Kuskus - základní příprava
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AD7j
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuskus recepty,
kuskus,
kus kus,
kus kus recepty,
jak pripravit kuskus,
recepty kuskus,
jak se vaří kuskus,
recepty z kuskusu,
jak uvařit kuskus,
kuskus recept,
jak vařit kuskus,
jak připravit kus kus,
jak se vari kus kus,
vaření kuskusu,
recepty kus kus,
jak se připravuje kuskus,
recept na kuskus,
jak uvařit kus kus,
recepty na kuskus,
kus kus recept
Suroviny:
kuskus,
vývar masový
Komentáře (53)
udělala jsem celozrnný kuskus podle všech návodů a má divnou pachuť, která se nedá pořádně přebít ani kořením, tak přemýšlím, zda jsem nevynechala nějaký důležitý krok.
Ladi,jestli nebude vadit,přidávám pár fotek i s popisem postupu