Postup přípravy
Zveřejněno 20. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Moje poznámka
Vepřová panenka a žampiony se sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9NYx
Nejnovější recepty
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 58 minutami
Kapr na křenu
Přidáno před 15 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 22 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 23 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno 11. 12. 2025 07:00:02
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno 11. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
LUCAH před 6 minutami
Kokosové tyčinky špaldové
80Katerina.M před 16 minutami
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 10 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 11 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 11 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 11 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 12 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 13 hodinami
Uherská pěna
Daami před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na žampionech se smetanou,
veprova panenka se zampiony,
žampionový dip,
vepřová panenka na žampionech,
vepřová panenka se sýrem,
vepřová panenka s žampiony,
panenka na žampionech,
zampionovy dyp,
vepřova panenka na na žampionech,
vepřová panenka se zampiony recept,
vepřová panenka na smetaně s žampiony,
vepřová panenka se žampionama,
recept veprova panenka se zampiony,
vepřová panenka s žampiony videorecept,
vepřová panenka s žampiony a sýrem,
vepřová panenka plnena žampiony,
panenka žampiony snetana recept,
vepř panenka se žampiony,
panenka se žampiony a smetanou,
recept vepřová panenka se žampiony na griu
Suroviny:
panenka vepřová,
koření 7 pepřů,
sůl,
žampióny,
smetana,
sýr strouhaný,
pepř
Komentáře (5)
Rozdíl mezi omáčkou a dipem je v tom, že omáčkou pokrm zalijete, kdežto dip je v hlubší nádobě a namáčíte. Žampionový dip hodný toho názvu by musel být z velmi jemně pokrájených, ale spíš asi nastrouhaných žampionů.
ivulinka:7 druhov korenia je: biele cierne, cervene atd. a dostat ho, aspon u nas v obchode, v pseudo mlynceku na korenie a stoji cca 4€. Pseudomlyncek spominam iba preto, ze je opat neplnitelny. A predpokladam, ze ide o taveny syr, bud v crievku alebo trojuholnikovy.
http://nakup.itesco.cz/cs-CZ/ProductDetail/Product...
A jaký sýr použijete na přípravu omáčky?
Díky