Uzené maso s trnkovou omáčkou

Marticka28 Kuchařka: Marticka28

Doba přípravy: 2 hodiny 1 porce Omáčky 0 názorů

Suroviny

domácí uzené maso
povidla
sušené švestky
hladká mouka
máslo
sádlo
mandle
rozinky
skořice
cukr
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku lehce osmažíme mouku, zalijeme vývarem z uzeného masa. Přidáme povidla a sušené švestky. Provaříme.

  2. Dále přidáme mandle, rozinky, cukr a dle chuti skořici. Opět provaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uzené maso s trnkovou omáčkou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: uzené maso recepty uzené na švestkách uzene strnkovou omáčkou uzené maso s rajskou omáčkou uzené na trnkové omáčce uzene maso a rajska trkova omáčka k masu uzený jazyk s křenem a hořčicí menu uzené maso na švestkách

Zapomněl/a jsem heslo