Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 908 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,13 g |
Tuky | 28,78 g |
Vláknina | 19,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Moje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 19 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 10 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 2 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 3 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 3 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
IvonaSch před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
AjkaS před 4 hodinami
Kapustičky v kari omáčce
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 4 hodinami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
janatka před 6 hodinami
Tématické fráze:
recept na bezlepkový chléb z pekárny,
bezlepkovy chleba s psylium,
bezlepkový chléb recept,
bezlepkový chleba,
chleba psylium,
droždí saft instant,
dobrý bezlepkový chleba,
psylium chleba,
recept na dobrý bezlepkový chléb,
pekárna na chléb bezlepkový program,
chleb psylium,
psylium nebo droždí,
dobrý bezlepkový chléb do pekarny,
dobry bezlepkovy chleb z pekárny,
bezlepkovy recept chleba psylium,
recept na dobrý bezlepkový chleba,
chleba z psyllia,
bezlepkový chléb s psylliem,
pecivo psylium,
recept na bezlepkový chleba z pekárny
Suroviny:
voda,
psyllium,
mouka schar mix,
mouka pohanková,
sůl,
droždí sušené,
olej
Komentáře (6)
a já peču v pekárně, je to pro mne lepší a chleba mi z tama chutná nemám s tím problém asi jde spíše o pekárnu kolik je kdo ochoten do ní investovat a jakou značku si zakoupí... a můj chleba netvrdne jako ty jiné značky co se musí dát po vychladnutí ihned do mrazáku..
http://www.psyllium.cz/
http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-psyllicol....