Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 636 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,68 g |
Tuky | 9,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mezi plátky sýra vložíme šunku nebo salám, obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance.
Krok 2: Aby sýr nevytékal, obalíme ještě 1x ve vejci a strouhance.
Krok 3: Osmažíme na oleji.
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený sýr se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp7Y
Moje poznámka
Smažený sýr se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp7Y
Nejnovější recepty
Třešňová granita
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 6 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 21 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 25 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 2 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 4 hodinami
Kakaový krém do řezů
Annanas před 4 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
ferda30 před 4 hodinami
Langoše z bílého jogurtu - kelímkové
MáťaKuchtík před 5 hodinami
Segedínský guláš
Larietern před 5 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Cucka77 před 6 hodinami
Tématické fráze:
obalovaný sýr se šunkou,
smazeny syr recept,
obalovaný sýr,
smažený sýr,
recept na smažený sýr,
smažák se šunkou,
obalovani syru,
obalovaný sýr recept,
obalený sýr se šunkou,
syr se sunkou,
obalování smaženého sýra,
smažený sýr bez smažení,
jak obalit sýr,
smažený sýr aby nevytekl,
obalovany smazeny syr,
recepty smažený sýr,
obalovaný sýr se šunkou recept,
recepty se šunkou,
jak obalit smažený sýr,
smazeny hermelin se sunkou
Suroviny:
sýr eidam,
šunka,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (17)
Tento vylepšený smažák dělávám již velmi dlouho a je vynikající, SKUTEČNĚ VYNIKAJÍCÍ, ale nedělám jej z kupovaných plátků, neb ty jsou velmi tenké. Tak že eidam koupím v celku a ukrojím si spešl nožem na sýry plátek o tloušťce kolem skoro 1 cm. Mně se osvědčil způsob, že sýr napřed dám do vajíčka, potom dám na něj tu šunku, tím se k sobě ,,přilepí,, a pak je dám do mouky, vajíčka, a strouhanky. Lehce osmažím a protože máme v oblibě strouhankový oal, tak to pak znovu dám do vajíčka a strouhanky a znovu pozvolna osmažuju.
Aby strouhana byla taky trochu zajímavější, tak do vajíčka dávám trochu podravky a nebo komu nevadí kostka masoxu, tak jen kousek, který tam dobře rozšlehám, Strouhanka má lehký chuťový nádech nám libý.
AŽ JE HOTOVÝ, DÁVÁM DO SPEŠL VANIČKY S VÍČKEM, LEHCE POKAPU VŘELOU POLÉVKOU, kterou většinou mám na plotně a potom taky pár kapek citronu.
A NEŽ MNĚ BUDETE ,,KAMENOVAT,, VYZKOUŠEJTE.
A pro paní Aloisie Kmínková(neregistrovaný)
22. 6. 2013 17:56:24
Sejra přepálenej, to musí bejt jak podrážka, do toho šunkovej salám, to je mi toprecept panečku...
POKUSTE UDĚLAT PODLE MÉHO NÁVODU, A DEJTE VĚDĚT JESTLI TO JE TA PODRÁŽKA,
Inú verziu sme ešte nejedli.
Páči sa mi popis receptu: jednoduchý a jasný!
přidávám bodík a foto