Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 095 kJ / 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,68 g |
| Tuky | 7,76 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 33,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nastrouháme a ze všech přísad vymícháme těstíčko. Smažíme na lívanečníku malé placičky. Lilek nakrájíme na 1 cm kolečka, osolíme a necháme chvíli vypotit. Osušíme a potřeme lehce olejem se sušeným česnekem a bylinkami.
Krok 2: Opékáme na grilovací pánvi z obou stran. Na každou placičku dáme kolečko lilku a posypeme sýrem. Dáme pod pod rozehřátý gril zapéct do roztečení sýru. Ihned podáváme.
Zveřejněno 31. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčky s grilovaným lilkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bmvx
Moje poznámka
Bramboráčky s grilovaným lilkem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bmvx
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 2 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 5 hodinami
Tématické fráze:
lilek grilovaný,
lilek bramboracky
Suroviny:
brambory,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
cibule sušená,
česnek,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
pepř,
lilek,
olej česnekový,
koření oregáno,
sůl,
sýr strouhaný,
olej
Komentáře (7)