Moravská kapsička

Bahula Kuchařka: Bahula

Doba přípravy: 45minut 4 porce Vepřové maso 23 názorů

Suroviny

4 ks silnější vepřové kotlety
sůl
černý pepř
hladká mouka na obalení
1 ks moravská klobása
2 ks vejce vařená natvrdo
1 ks cibule
hořčice
feferonka (podle chuti)
2 plátky sýr Ementál
olej
Recept si zatím oblíbilo 33 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety nařízneme ke kosti tak, aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i v kapse.

  2. Pak do kapsy vkládáme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka, několik tenkých koleček cibule, půl lžičky hořčice, feferonku a půl plátku sýra. Kapsu spíchneme párátkem, aby náplň nevytekla.

  3. Naplněnou kotletu obalíme v mouce a smažíme ve vyšší vrstvě horkého oleje nebo ve fritéze.

  4. Podáváme s bramborovou kaší, brambory nebo bramborovými hranolky.

Poznámka

Zdroj: „Nejlepší recepty z české i zahraniční kuchyně“

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 946 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Moravská kapsička

Předchozí 1 2

Tématické fráze: moravská bašta moravská klobása recept vepřové kapsičky moravská kuchyně recept moravská kuchyně recepty recepty z moravské kuchyně moravské dobroty tradiční moravske recepty moravská klobása top recepty moravska kotleta recept moravská bašta jak dobře useknout kotlety moravská kuchyně moravská bašta recept tradiční moravské moučníky moravská kotleta recept jak useknout kotletu recept na mosave kapsičky plně na kotleta moravské klobásy recept