Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 988 kJ / 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,10 g |
Tuky | 42,19 g |
Vláknina | 8,23 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 191 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Moje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 14 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 15 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 37 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 47 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 3 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 12 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná,
hovězí roštěnky,
hovezi roštěná recepty,
hovězí roštěná recept,
hovězí krkovice,
hovězí krkovička,
roštěná recept,
hovězí roštěnky recept,
krkovice recepty,
krkovice recept,
recepty z krkovice,
recept na hovězí roštěnou,
recepty hovězí roštěnka,
roštěna z hovězího,
hovězí roštěná plátky recept,
hovězí krkovice - recepty,
hovezi krkovice recept,
roštěná recepty,
recept hovezi rostena,
hovezi krkovice recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek český,
sádlo,
cibule,
kapie červená,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká
Komentáře (3)