Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 988 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 42,19 g |
| Vláknina | 8,23 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Moje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 21 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravé cottage lívance
janatka před 15 minutami
Žitný chléb
janatka před 23 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 27 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 32 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 36 minutami
Šunkofleky II
Valis před 45 minutami
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 45 minutami
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
Fuxinnka před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná,
hovězí roštěnky,
hovezi roštěná recepty,
hovězí roštěná recept,
hovězí krkovice,
hovězí krkovička,
roštěná recept,
hovězí roštěnky recept,
krkovice recepty,
krkovice recept,
recepty z krkovice,
recept na hovězí roštěnou,
recepty hovězí roštěnka,
roštěna z hovězího,
hovězí roštěná plátky recept,
hovězí krkovice - recepty,
hovezi krkovice recept,
roštěná recepty,
recept hovezi rostena,
hovezi krkovice recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek český,
sádlo,
cibule,
kapie červená,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká
Komentáře (3)