Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 988 kJ / 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,10 g |
| Tuky | 42,19 g |
| Vláknina | 8,23 g |
| Cholesterol | 34 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Moje poznámka
Hovězí roštěná á la Krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W004
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 8 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 3 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 4 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 4 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná,
hovězí roštěnky,
hovezi roštěná recepty,
hovězí roštěná recept,
hovězí krkovice,
hovězí krkovička,
roštěná recept,
hovězí roštěnky recept,
krkovice recepty,
krkovice recept,
recepty z krkovice,
recept na hovězí roštěnou,
recepty hovězí roštěnka,
roštěna z hovězího,
hovězí roštěná plátky recept,
hovězí krkovice - recepty,
hovezi krkovice recept,
roštěná recepty,
recept hovezi rostena,
hovezi krkovice recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek český,
sádlo,
cibule,
kapie červená,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
mouka hladká
Komentáře (3)