Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 273 kJ / 2 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,76 g |
Tuky | 110,48 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 267,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky ze žitné mouky s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0NE
Moje poznámka
Halušky ze žitné mouky s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0NE
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
noky z zitne mouky,
žitné noky,
noky s žitné mouky,
noky že žitné mouky,
halučky z žitné mouky,
tofu s haluškami recepty,
tofu s haluškami recepty,
žítná mouka recepty,
noky ze žitnémouky,
halušky se zelim a tofu recept,
žitné nočky,
zitne halusky s brynzou
Suroviny:
mouka žitná,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
tofu uzené,
cibule,
olej,
smetana,
pažitka
Komentáře (5)
spagetka: Laďka, pointa je práve v tej ražnej múke, takže by som ju nenahrádzala, to už bude o niečom inom.
Jana Remkova: Janka, v tomto prípade je dobré údené tofu, pripomína to slaninu v haluškách.