Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vrstvený masový bochník

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 002 kJ /
1 913 kcal
Bílkoviny142,80 g
Tuky125,88 g
Vláknina3,13 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,93 g
Sůl4,54 g
Sacharidy50,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rohlík namočíme v mlieku, vymačkáme a zmiešame s mäsom, 2 vajciami a strúhaným syrom. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame s prelisovaným cesnakom. Krok 2: Tvaroh zmiešame s 1 vajcom, osolíme, okoreníme a vmiešame sekanú vňať. Môžeme dochutiť i vegetou. Krok 3: Chlebíčkovú formu vymastíme, vysypeme strúhankou a rozložíme do nej polovicu mäsovej hmoty. Na ňu navrstvíme tvarohovú hmotu a potom druhú polovicu mäsovej hmoty. Navrch položíme vločky masla. Krok 4: Pečieme v rúre asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minút prechladnúť, potom vyklopíme a krájame na 2 cm silné plátky. Podávame so zemiakovou kašou a kečupom, príp. zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 20. 3. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vrstvený masový bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmP2

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vrstvený masový bochník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zmP2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jé, tady je taky mleté s přídavkem tvarohu. Hm Teri, zkusím, tohle není přeplácaný, líbí se mi to. Určitě mám tip na oběd ;-):-p:yes:

zajímavý recept, bude čekat v oblíbených a určitě na něj někdy dojde :yes:

Zajímavé,vyzkoušíme,:yes::yes:a dáme do oblíbených a i bodík:-p

Teda velice zajímavé a odvážné, alespoň pro mne - ten tvaroh.:-O

Náhodou to chutná, já např. do sekané také někdy přidávám tvaroh, takže toto zkusím, vypadá to jako roládka:yes::-p a bodík letí:-*

Tejajo, to je zajímavý, jak asi chutná tvaroh s masem-nedovedu si to zrovna vybavit:-?;-)

Tématické fráze:
masový puding, moravský bochník, mleté maso s tvarohem, masový dort recept, rcept vrstvený chléb, vrstvená sekaná, mleté maso tvaroh, sekaná s tvarohem, vrstvené z mletého masa, vrstvený chleba, bochnik s mleteho maso, recept na masový pudink, masové pudingy, nej recepty z kuřecího masa vrstvene, eidam bochník, kuřeci maso rcept, puding masový, bochnik s mletého masa, mleté maso bochník, moravsky bochnik recept

Suroviny:
maso mleté, rohlík, vejce, mléko, sýr eidam, tvaroh, česnek, pepř, sůl, nať petrželová, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu