Suroviny
Porce: Zhruba sklenička 3 dcl
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 391 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,43 g |
| Tuky | 33,00 g |
| Vláknina | 0,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 65 mg |
| Sůl | 0,17 g |
| Sacharidy | 4,17 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tofu nakrájíme na kousky a dáme ho do nádoby vhodné na umixování tyčovým mixérem
Krok 2: Přidáme sezamová semínka, čili pastu, hořčici, olivy, olivový olej a pepř
Krok 3: Vše dohladka pomixujeme a dáme vychladit do lednice
Zveřejněno 10. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Olivová pomazánka s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Doyq
Moje poznámka
Olivová pomazánka s tofu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Doyq
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bůčkový nářez
Stanas před 9 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 1 hodinou
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 2 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 2 hodinami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 2 hodinami
Vánočka II
boomgo před 3 hodinami
Tématické fráze:
výborná pomazánka z tofu,
pomazánka z tofu,
recept z tofu,
tofu recepty,
olivová pomazánka,
avokadova pomazanka s cili,
vyborna tofu pomazanka
Suroviny:
olivy zelené,
hořčice,
olej olivový,
semínka sezamová,
pepř
Komentáře (10)