Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 532 kJ / 1 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,93 g |
Tuky | 27,87 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 616 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 213,10 g |
Postup přípravy
Podáváme s hrstkou rukoly nebo jarní cibulkou a posypané strouhaným parmazánem.
Ozdobeno chilli vlasy a růžovým pepřem.
Zveřejněno 12. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šafránové rizoto s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70gr
Moje poznámka
Šafránové rizoto s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/70gr
Nejnovější recepty
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 2 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 21 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra jablkový koláč
Eva_H před 17 minutami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 27 minutami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 2 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 hodinami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 4 hodinami
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 4 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 5 hodinami
Tématické fráze:
šafranové rizoto,
safranove rizoto recept,
rizoto s krevetami,
krevetové rizoto,
krevetové rizoto se šafránem,
safranove risoto,
krevety rizoto,
risoto s krevetami,
šafránove na rizoto,
rizoto se zeleninou a krevetami,
rizoto s krevetama,
risotto s krevetami,
sepiove rizoto recept,
šafránkové rizoto s krevetami,
sépiové rizoto,
rizoto s krevetami a parmazánem,
zeleninové rizoto s krevetami,
rizotto s krevetami,
safrin risoto,
safrane rizoto s mořskými plody
Suroviny:
rýže kulatozrnná,
vývar,
víno bílé,
olej olivový,
cibule,
parmazán,
šafrán,
sůl,
pepř,
krevety,
cibulka jarní
Komentáře (5)
Safran je lepe pridat az ke konci pripravy, pred tim ho nechte chvili namoceny trosce vyvaru. Je celkem dost termolabilni, varenim ztaci chut a vuni, to se deje uz pri teplote okolo 60°C.