Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vytvoříme pásky, které pokládáme na zvlněný bagetový plech.
Krok 2: Potřeme žloutkem, posypeme solí a kmínem a upečeme
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Moje poznámka
Kmínové vlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YmjK
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 1 minutou
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 22 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 33 minutami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 34 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 2 hodinami
Kuřecí čína
Cikitaka před 2 hodinami
Švestková buchta
ctomala před 2 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 2 hodinami
Tématické fráze:
raw chleba recepty,
bagetový plech,
plech na domaci bagety vlnite
Suroviny:
bageta
Komentáře (28)
Taky jsem neměla všechny "žížaly" stejně tenké
plech nepotieraš pred pečením ničím? Dík.
Jarko, prosím tě, mohla bys dát fotogragii zvlněného bagetového plechu? Já ho vůbec neznám.
http://www.pekarnomanie.cz/pomocnici-pri-peceni/