Zapečená makrela s paprikou a rajčaty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 306 kJ / 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,89 g |
Tuky | 49,13 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 53,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená makrela s paprikou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmE6
Moje poznámka
Zapečená makrela s paprikou a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pmE6
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečená makrela,
zapečené papriky s rajčaty,
uzená makrela zapečená s červené řepy,
zapecena stika s rajcaty a paprikou,
zapečené brambory s rajčaty a papriky,
recepty opečene makrely,
makrela s cervenou repou,
makrela na rajčatech,
příprava makrely,
makrely a fazole,
zapečena ryba s paprikami a rajčaty,
makrela zapečená,
zapečená makrela na bramvborách,
zapečené makrely
Suroviny:
brambory,
zelená pálivá paprika,
cibulka jarní,
rajče,
máslo,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
kmín mletý,
sůl,
vejce,
smetana,
sýr gouda
Komentáře (5)