Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,99 g |
| Tuky | 80,99 g |
| Vláknina | 5,98 g |
| Cholesterol | 185 mg |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 97,21 g |
Postup přípravy
Omáčku podáváme s uvařeným uzeným jazykem, karlovarským knedlíkem a posypané opraženými mandlemi.
Zveřejněno 17. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
Moje poznámka
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y5gE
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 12 minutami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 23 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 32 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 57 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 59 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 1 hodinou
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší uzený hovězí jazyk,
jak oloupat uzený jazyk,
hovězí jazyk se sójovou omáčkou,
loupani uzeneho jazyka,
jak dlouho varit uzeny hovezi jazyk,
jak loupat uzený jazyka,
omáčka na uzený jazyk,
uzený jazyk,
jak povařit uzený jazyk,
uzeny jazyk oloupat,
uzený jazyk doba vaření,
uzený jazyk, recept,
uzený jazyk top recepty,
doba varu hovězího uzeného jazyka,
recepty uzené mandlemi,
hovězí s mandlovou omackou,
uzeny hovezi jazyk loupání,
jak vařit uzený jazyk,
top uzený jazyk,
kdy oloupat uzený jazyk
Suroviny:
jazyk hovězí uzený,
smetana,
máslo,
mouka hladká,
vývar masový,
mandle,
křen,
cukr,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (28)
Si myslím, že u spagetka: to není ironie
spagetka:
No vidíte, že to jde
Chtěl jsem vás požádat, že abyste specifikovala "čerstvý jazyk" ale nakonec jste se toho dobrala sama... Bych to ještě poněkud precizoval: čerstvý = syrový, že
Pokud vám to nebude proti srsti, navrhuji tuto "plodnou" debatu smáznout...
paráda
http://www.toprecepty.cz/recept/30265-krenova-omac...
Krásná práce