Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 515 kJ / 1 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,74 g |
Tuky | 86,10 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 106,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Moje poznámka
Linguine se slaninou, rajčaty a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54qR
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 11 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 13 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 10. 8. 2025 17:24:11
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 27 minutami
Smažené cukety
Tajemnost před 2 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 2 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 3 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 3 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 4 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 4 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 5 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 5 hodinami
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 6 hodinami
Tématické fráze:
linguine se slaninou,
testoviny s anglickou slaninou a parmazanemza,
těstoviny s parmazánem a anglickou slaninou,
anglicka slanina s rajcaty parmazanem,
citronové linguine,
linguine s parmazánem,
linguine se sýrem a rajčaty,
těstoviny s anglickou slaninou a parmazánem,
linguini se slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
těstoviny,
rajče cherry,
česnek,
šťáva citronová,
petrželka hladkolistá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)