Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 362 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 1,36 g |
Vláknina | 19,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zz2r
Moje poznámka
Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zz2r
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 14 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 18 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 2 hodinami
Cuketové koblihy
Bretik před 3 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 4 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 5 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 5 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čtvrtky na zelenině,
vynikající kuřecí čtvrtky,
čtvrtky na zelenině,
pomalena kruti stehna,
pomalené kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky v pomalym hrnci,
čtvrtka
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
mrkev,
brambory,
chilli,
koření mexiko,
vývar
Komentáře (18)
No, a pak přítele Googla...
Spagetko, recept vypadá super, i bych zkusila...ale nemám pomalý hrnec. Dalo by se to nějak nahradit třeba pečením na nízkou teplotu?
btw-tve kruti s fazoli je u nas leitmotiv