Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 362 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,47 g |
Tuky | 1,36 g |
Vláknina | 19,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zz2r
Moje poznámka
Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zz2r
Nejnovější recepty
Bratislavský guláš podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 14 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 15 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka
Fitulka před 1 hodinou
Valašská kyselice
Fitulka před 2 hodinami
Vynikající rychlé knedlíky z rohlíků a brambor
KiaraK před 2 hodinami
Smetanové fazolky s koprem
Jirka1965 před 3 hodinami
Brokolice zapečená s česnekem a dvěma druhy sýru
Bretik před 10 hodinami
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 12 hodinami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 13 hodinami
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 15 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 22 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí čtvrtky na zelenině,
vynikající kuřecí čtvrtky,
čtvrtky na zelenině,
pomalena kruti stehna,
pomalené kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky v pomalym hrnci,
čtvrtka
Suroviny:
paprika čerstvá bílá,
paprika čerstvá červená,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
mrkev,
brambory,
chilli,
koření mexiko,
vývar
Komentáře (17)
No, a pak přítele Googla...
Spagetko, recept vypadá super, i bych zkusila...ale nemám pomalý hrnec. Dalo by se to nějak nahradit třeba pečením na nízkou teplotu?
btw-tve kruti s fazoli je u nas leitmotiv