Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině

Hodnocení receptu je 4,4 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 7. 2016 16:40

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 362 kJ / 326 kcal
Bílkoviny9,47 g
Tuky1,36 g
Vláknina19,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy61,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

6. 7. 2016 21:32

Johanka128: určitě vyzkoušej, no a taky bych to poprvé asi prubla přes den pro sichr ;-)

Johanka128 Johanka128

6. 7. 2016 21:18

Jana Remkova: Já mám taky elektrickou troubu, tak napřed vyzkouším přes den...to bude bezpečnější:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2016 17:24

Johanka128: Já taky!! :-D Ale ona to má dcera vyzkoušené :-). Jo a v elektrickém sporáku :-8

casino casino

6. 7. 2016 13:36

btw, když už tedy sedím u PC a náhodou něco nevím, tak napřed oslovím paní casinovou, protože jak známo manželky věděj ffšechno nejlíp :-D
No, a pak přítele Googla... :-p :-) :-D

Johanka128 Johanka128

6. 7. 2016 12:44

Jana Remkova: Já jsem četla recept na husu, že se má péct třeba 14 hodin jen na pár stupňů, ale asi bych se bála nechat troubu přes noc...ale možná bych to dala do trouby brzo ráno a bylo by to na večeři:-) Věřím, že je vynikající a měkkoučká, musím to vyzkoušet:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2016 12:10

Johanka128: Moje dcera peče kachnu na 100 st. celou noc. A nepřidává žádnou vodu a vždycky je prý skvělá :-)

Johanka128 Johanka128

6. 7. 2016 09:15

spagetka: Já jsem myslela, že by se to i peklo třeba jen na 100...nevím, jaké teploty má pomalý hrnec. Jednou jsem četla rozhovor, myslím, že s Romanem Vaňkem, a on říkal, že máme někdy zkusit dát péct kuře třeba jen na 50-100 stupňů, potrvá to dýl a jaká to bude dobrota:-) Tak jsem si na to právě vzpomněla v souvislosti s tím pomalým hrnce, jestli to není něco podobného?

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 7. 2016 08:37

spagetka: Moc děkuji, já to tak často slyším a vždycky si říkám, sakra, jsme zas v Americe! :-D. Jako kdybychom neměli své české výrazy :-) A díky za vysvětlení ohledně masa a zeleniny :-)

spagetka spagetka

6. 7. 2016 05:37

Děkuji vám všem, potěšily jste mne :-K:-K:-K
Johanka128: určitě se to dá dělat v troubě, nejdřív bych dala to kuře, po chvilce zeleninu okolo, dohromady bych zapékala tak hodinu na 170°C?, musí se to zkusit podle vlastní trouby.

Jana Remkova: Jani, jo, do pomaláčku dávám zeleninu vždy na dno, na to položím orestované maso a dělám to dohromady, zelenina není "rozblemcaná" :yes::yes:
a co je btw ti už Johanka napsala. nevím, proč by ses měla stydět na cokoli zeptat. Nikdo jsme nesnědli všechnu moudrost světa;-);-);-)

Johanka128 Johanka128

5. 7. 2016 22:54

Jana Remkova: Jani, btw je "by the way" - "mimochodem":-K
Spagetko, recept vypadá super, i bych zkusila...ale nemám pomalý hrnec. Dalo by se to nějak nahradit třeba pečením na nízkou teplotu?

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 7. 2016 22:23

Paráda!! Ladi, tu zeleninu jsi měla spolu s tou čtvrtkou?? :-O A ještě prosím, kolikrát už jsem se chtěla zeptat a neměla jsem odvahu, abych nebyla za úplného tupce, ale já to fakt nevím. Co to je "btw" ??? :-Q

spagetka spagetka

5. 7. 2016 20:26

MajaV: ta je na talíři, ta první je v loudálkovi;-)

MajaV

5. 7. 2016 20:06

Chápu správně, že fotka hotového pokrmu je až ta druhá?

chocolate chocolate

5. 7. 2016 19:23

spagetka: Jako recept je fakt "libovej":-), ale ta fotka mi ucarovala. Bod tam mas, tohle urcite vyzkousim.
btw-tve kruti s fazoli je u nas leitmotiv

spagetka spagetka

5. 7. 2016 19:02

Díky:-K:-K, chocolate: čokinko od loňska Canon G16, je vynikající :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí čtvrtky na zelenině vynikající kuřecí čtvrtky čtvrtky na zelenině pomalena kruti stehna pomalené kuřecí čtvrtky kuřecí čtvrtky v pomalym hrnci čtvrtka

Suroviny: paprika čerstvá bílá, paprika čerstvá červená, rajče cherry, cibule, česnek, mrkev, brambory, chilli, koření mexiko, vývar

TopRecepty.cz

Pomalená čtvrtka kuřátka na zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zz2r