Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 906 kJ / 455 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,14 g |
| Tuky | 18,59 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 530 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 35,50 g |
Postup přípravy
Nakoniec premiešame s v mlieku rozhabarkovanými vajíčkami. Krok 3: Zakryté pečieme v rúre pri 180°C 20 minút. Potom odkryjeme a ešte 10 min zapečieme. Krok 4: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta zapečená s rýží a tofu s vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVDQ
Moje poznámka
Kapusta zapečená s rýží a tofu s vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MVDQ
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 45 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
vařená rýže s tofu,
kapusta s tofu,
vařené tofu recept,
kaputa s tofu,
kapusta recepty s rýží,
kapusta recept,
zapečená kapusta,
kapusta, dýně, tofu,
kel kapusta recept,
kapusta tofu,
tofu kapusta,
recepty z kapusty, tofu,
recepty kapusta a tofu
Suroviny:
kapusta,
tofu lahůdkové,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
cibule,
olej,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)