Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 641 kJ / 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,31 g |
Tuky | 76,38 g |
Vláknina | 20,62 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 25,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta na slanině s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AljB
Moje poznámka
Kapusta na slanině s hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AljB
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 9 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 2 hodinami
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 2 hodinami
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 3 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 4 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 5 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 5 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 6 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 6 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 7 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 8 hodinami
Tématické fráze:
kapusta recepty,
kapusta recept,
recepty z kapusty,
kapusta s hlivou,
dušená kapusta s hlívou a dýní,
recept kapusta,
dušená kapusta,
zapecena kapusta s hlivou,
kapusta s hlívou recept,
jak orestujeme kapusty,
recepty s hlívou,
zadělávaná kapusta,
recepty s kapustou,
kapsta s hlívou,
kapuata s hlívou,
hliva kapusta,
kapusta anglicky,
kapusta na slanine,
dusena kapusta hliva
Suroviny:
kapusta,
slanina anglická,
hlíva ústřičná,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)