Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 820 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,76 g |
| Tuky | 16,40 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 6,20 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky.
Krok 2: Olej rozehřejeme v papiňáku a do rozpáleného oleje vložíme maso, které osolíme a opepříme.
Krok 3: Když se zatáhne, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, mírně podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Krok 4: Když je maso měkké, celý obsah hrnce přendáme do větší pánve, přidáme sojovou omáčku, worcestrovou omáčku, nakrájené okurky, sterilovanou papriku, a feferonky.
Krok 5: Chvíli povaříme, poté přidáme protlak a 1 lžičku chilli pasty. Můžeme přidat trochu vodu.
Podáváme s rýží, chlebem...
Podáváme s rýží, chlebem...
Zveřejněno 28. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Katův šleh v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX1W
Moje poznámka
Katův šleh v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX1W
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 21 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 3 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 14 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 14 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 14 hodinami
Tématické fráze:
katův šleh,
recepty z papiňáku,
katův šleh s rýží,
kotleta v papiňáku,
recepty papiňák,
recepty v papiňáku,
recept na katův šleh,
výborný katův šleh,
šleh z vepřové kýty,
vepřová kýta katův šleh,
katův šleh z vepřové kýty,
slech z veprove kyty,
katův šleh z kyty,
vepřová kýta v papináku,
sleh,
krkovice v papiňáku,
honza stejskal,
kyta v papinaku,
vepřové v papiňáku,
katův šleh z krkovice
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
olej,
okurky sterilované,
paprika sterilovaná,
feferonka,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
protlak rajčatový,
pasta chilli
Komentáře (6)
Dávám jenom malou cibuli (podle množství masa), ale hlavně česnek - ten z toho udělá to, co v restauraci nenajdete.
Chutná s čímkoliv, mne nejvíce s bílou rýží (kontrast ostré a neutrální).
Nedělám v papiňáku, jenom na pánvi a z vepřové svíčkové. Je to za několik minut.
Předtím marinuju ve všech možných "jedech".