Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 0,59 g |
| Vláknina | 14,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do olejom vymasteného pekáčika uložíme kolieska cibule. Na ne položíme plátky mäsa, osolíme.
Krok 2: Na každý plátok mäsa dáme na plátky narezaný strúčik cesnaku, vetvičku tymiýnu a vetvičku saturejky.
Krok 3: Na takto upravené mäso rozložíme na plátky nakrájané zemiaky, posypeme ich rascou, pokvapkáme olejom a osolíme.
Krok 4: Zakryté pečieme v rúre na 200°C asi hodinku.
Potom odkryjeme a zapečieme.
Potom odkryjeme a zapečieme.
Zveřejněno 14. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí pekáč s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV0k
Moje poznámka
Jehněčí pekáč s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DV0k
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 12 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 2 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 2 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 2 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 3 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jehněčí,
jehneci z bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
cibule,
česnek,
brambory,
saturejka,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)