Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 299 kJ / 1 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,00 g |
| Tuky | 8,40 g |
| Vláknina | 108,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 282,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Moje poznámka
Luštěninová jíška do polévek bez tuku a bez mouky - taková moje hrašková vychytávka pro děti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9kj
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 2 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 3 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 3 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 17 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 35 minutami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 48 minutami
Vařená majonéza
SenBri před 52 minutami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 58 minutami
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 1 hodinou
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 1 hodinou
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 1 hodinou
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 1 hodinou
Ovesné banánové sušenky
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
co znamená hraška,
co místo jíšky,
hraska na zahuštovani jak dlouho vařit,
luštěniny v mrazáku,
jiska - jak dlouho povarit v polevce,
náhrazení jíška,
dieta a luštěniny- čočka na veče,r
Suroviny:
fazole bílé,
čočka,
kurkuma,
paprika sušená uzená,
česnek
Komentáře (16)
Reagovala jsem spise na to, ze toto je jediny mozny zpusob jak dostat do vnoucka lusteniny, pouzit lusteninovou mouku je podle meho mnohem praktictejsi. Povaris zeleninu podle typu polevky a ke konci k ni pridas cizrnovou mouku (treba) ve forme zaklechtky, zaroven koreni, cesnek, sul atd., povaris 15' a hotovo .
Kdyz uz macis fazole, nech je namocene alespon 8 hodin, 2-3 hodiny nedava smysl (nema cenu). . . .