Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 937 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,94 g |
Tuky | 0,98 g |
Vláknina | 11,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Moje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 16 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 16 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 2 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 3 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh pečený na pánvi,
jak dlouho se peče pstruh,
doba pečení pstruha,
pstruh pečený na pečícím papíře,
pstruh pečený v alobalu,
pstruh doba pečení,
pstruh na pečícím papíru,
pečený pstruh,
pstruh na olivovém oleji,
pečený pstruh na pečícím papíře,
pečený pstruh na pánvi,
pstruh na oleji,
pstruh na pečícím papíře,
zapečený pstruh,
recepty peceny pstruh,
pečený pstruh v alobalu,
pstruh peceny,
pstruh pečeny na pečícím papíru,
pstruh recepty,
pečený pstruh v troubě na pečícím papíře
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
citron,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
brambory
Komentáře (4)