Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 937 kJ / 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,94 g |
| Tuky | 0,98 g |
| Vláknina | 11,36 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Moje poznámka
Pstruh pečený s bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nO4P
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 4 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 4 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 5 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 5 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 6 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 6 hodinami
Tématické fráze:
pstruh pečený na pánvi,
jak dlouho se peče pstruh,
doba pečení pstruha,
pstruh pečený na pečícím papíře,
pstruh pečený v alobalu,
pstruh doba pečení,
pstruh na pečícím papíru,
pečený pstruh,
pstruh na olivovém oleji,
pečený pstruh na pečícím papíře,
pečený pstruh na pánvi,
pstruh na oleji,
pstruh na pečícím papíře,
zapečený pstruh,
recepty peceny pstruh,
pečený pstruh v alobalu,
pstruh peceny,
pstruh pečeny na pečícím papíru,
pstruh recepty,
pečený pstruh v troubě na pečícím papíře
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
citron,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
brambory
Komentáře (5)