Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 324 kJ / 2 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,08 g |
| Tuky | 99,25 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,47 g |
| Sacharidy | 226,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpxX
Moje poznámka
Křenová omáčka s uzeným a knedlíkem trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpxX
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 14 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 21 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 22 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 23 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 8 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 9 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 9 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 10 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 10 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 11 hodinami
Uherská pěna
Daami před 12 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 14 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 14 hodinami
Tématické fráze:
křenová omáčka,
recept na křenovou omáčku,
klasická křenová omáčka,
křenová omáčka s uzeným nej recepty.cz,
dobrá křenová omáčka s uzeným masem,
křenová omáčka kaufland,
krenova omacka alnedlik,
knedlik k krenove omáčce,
knedlík ke křenové omáčce,
křenová omáčka recepty,
recept na uzené maso trochu jinak,
recept křenová omáčka s uzenym,
na co je dobrá křenova nat,
křenová omáčka tmavá,
křenová omáčka s uzeným,
křenová omáčka s uzeným,
křenová omáčka klasická,
krenova omacka se zeleninou
Suroviny:
křen,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
mléko,
sůl,
mouka,
vejce,
mléko,
mouka hrubá,
nať celerová,
sůl,
maso uzené
Komentáře (10)
Jinak souhlas s cathleen, varem se chuť křenu ztrácí, taky jsme doplňovali až na konci