Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 308 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,30 g |
Tuky | 32,40 g |
Vláknina | 13,76 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 75,33 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí jakýkoliv zeleninový salát.
Zveřejněno 12. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Moje poznámka
Smažený Hermelín v zeleninovém bramboráku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l90r
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 11 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 21 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Pozde před 3 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 3 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 4 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 4 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 4 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 7 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 7 hodinami
Tématické fráze:
smažený hermelín,
hermelín v bramboráku,
recepty z hermelínu,
hermelín v receptech,
hermelín v bramboráku videorecept,
smažený hermelín s salamem recept videorecept,
smažený hermelín recepty,
smažený hermelín bez tuku,
smazeny hermelin v braboraku,
bramboráčky v trojobalu,
smažený hermelín s bramborem,
jak smazit bramborak,
názvy hermelin
Suroviny:
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
kapie,
cibulka jarní,
petrželka zelená,
sýr hermelín,
olej
Komentáře (8)
Konzumuje se po vysmažení…. a je-li v bramborové směsi, sýrové směsi, cuketové směsi nebo v trojobalu…pořád je to pokrm smažený a né v původní podobě.