Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 883 kJ / 2 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,60 g |
Tuky | 22,90 g |
Vláknina | 26,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,22 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 455,30 g |
Postup přípravy
Omoučený bochník vložíme do moukou vysypané ošatky, necháme vykynout (asi 1,5-2 hodiny), pak opatrně vykulíme na plech s pečícím papírem nebo fólií a ve vyhřáté troubě upečeme.
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Moje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 1 hodinou
Kapr na zelenině
Blofas před 2 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 3 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 4 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 4 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 5 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 5 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 6 hodinami
Tématické fráze:
výroba kuléru,
chleba 1 2 3,
kulér recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
kmín drcený,
olej,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
Komentáře (8)
https://www.toprecepty.cz/recept/49556-kuler/?new=...
Ten kupovaný kulér byl spíš hořký než nakyslý...