Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,00 g |
| Tuky | 38,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 3,72 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Moje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 11 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 12 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 5 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 8 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 8 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 8 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 10 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 10 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 13 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 13 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
hospodská česněčka,
příprava česnečky,
kvalitní česnečka,
priprava česnečka,
česnečka,
top recepty česnečka,
česnečka příprava,
česnečka recept,
poctivá česneková polévka,
česnečka top recept,
poctivá hospodská česnečka,
česneková polévka hospodska,
poctivá česnekačka,
recepty na česnečku,
recept na cesnecku,
česnečka postupy,
cesnečka polivka,
lepší česnečka,
lepší česnečka,
poctivá česnačka
Suroviny:
pórek,
šunka vepřová,
sýr eidam,
česnek,
sádlo vepřové,
chléb,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
majoránka,
sůl,
máslo,
sýr tavený
Komentáře (8)
S česnekovou polévkou to bude asi ještě složitější než se svíčkovou omáčkou
Když se "léčím", tak se solí utřený česnek, kus másla (sádla), žloutek (nebo i bez žloutku) a mariánku na talíři zaleju vroucí vodou (v lepším případě vývarem z kostky, nejlepším případě vývarem z ledové kostky). Ale takovou jím pouze já...
No, a pak je česnečka, která už je jenom složitější: od cibulového základu, přes zásmažku, uzeniny až po nakostečkované zemáky, ale to už pomalu (podle poměru surovin) přechází v bramboračku, že