Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,00 g |
| Tuky | 38,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 3,72 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Moje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 5 hodinami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 8 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky Marie
salajkol před 2 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
MonikaP. před 2 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 2 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 2 hodinami
Tuňáková pomazánka
Jindriskas před 3 hodinami
Houskové knedlíky
mikii před 3 hodinami
Jogurtové hvězdičky
PetraLA před 4 hodinami
Mrkvový perník s povidly
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
hospodská česněčka,
příprava česnečky,
kvalitní česnečka,
priprava česnečka,
česnečka,
top recepty česnečka,
česnečka příprava,
česnečka recept,
poctivá česneková polévka,
česnečka top recept,
poctivá hospodská česnečka,
česneková polévka hospodska,
poctivá česnekačka,
recepty na česnečku,
recept na cesnecku,
česnečka postupy,
cesnečka polivka,
lepší česnečka,
lepší česnečka,
poctivá česnačka
Suroviny:
pórek,
šunka vepřová,
sýr eidam,
česnek,
sádlo vepřové,
chléb,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
majoránka,
sůl,
máslo,
sýr tavený
Komentáře (8)
S česnekovou polévkou to bude asi ještě složitější než se svíčkovou omáčkou
Když se "léčím", tak se solí utřený česnek, kus másla (sádla), žloutek (nebo i bez žloutku) a mariánku na talíři zaleju vroucí vodou (v lepším případě vývarem z kostky, nejlepším případě vývarem z ledové kostky). Ale takovou jím pouze já...
No, a pak je česnečka, která už je jenom složitější: od cibulového základu, přes zásmažku, uzeniny až po nakostečkované zemáky, ale to už pomalu (podle poměru surovin) přechází v bramboračku, že