Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,00 g |
Tuky | 38,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 13,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Moje poznámka
Poctivá česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9lJ
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 5 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 18 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 18 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 41 minutami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 1 hodinou
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 1 hodinou
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 3 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 3 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 3 hodinami
Americké okurky
JiriSeidler před 3 hodinami
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 4 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 4 hodinami
Tématické fráze:
hospodská česněčka,
příprava česnečky,
kvalitní česnečka,
priprava česnečka,
česnečka,
top recepty česnečka,
česnečka příprava,
česnečka recept,
poctivá česneková polévka,
česnečka top recept,
poctivá hospodská česnečka,
česneková polévka hospodska,
poctivá česnekačka,
recepty na česnečku,
recept na cesnecku,
česnečka postupy,
cesnečka polivka,
lepší česnečka,
lepší česnečka,
poctivá česnačka
Suroviny:
pórek,
šunka vepřová,
sýr eidam,
česnek,
sádlo vepřové,
chléb,
bujón zeleninový,
kmín drcený,
majoránka,
sůl,
máslo,
sýr tavený
Komentáře (8)
S česnekovou polévkou to bude asi ještě složitější než se svíčkovou omáčkou
Když se "léčím", tak se solí utřený česnek, kus másla (sádla), žloutek (nebo i bez žloutku) a mariánku na talíři zaleju vroucí vodou (v lepším případě vývarem z kostky, nejlepším případě vývarem z ledové kostky). Ale takovou jím pouze já...
No, a pak je česnečka, která už je jenom složitější: od cibulového základu, přes zásmažku, uzeniny až po nakostečkované zemáky, ale to už pomalu (podle poměru surovin) přechází v bramboračku, že