Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso naložíme, nejlépe den předem, do oleje s promačkanými stroužky česneku a pokrájené cibule s bylinkami.
Krok 2: Druhý den na pánvi zprudka kotlety opečeme a odložíme stranou. Do výpeku dáme asi 4 stroužky česneku nasekaného na plátky a krátce restujeme. Přidáme nakrájenou šalotku a po krátkém míchání i lišky. Podusíme, dochutíme a dáme do pekáčku. Posypeme houbovou směsí a zapečeme.
Krok 3: Přílohu jsem volila pečený brambor. Jemně rozmáčknutý vařený brambor, pokapaný česnekovým olejem a bylinkami, upečený na grilu
Zveřejněno 12. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta s liškovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvgz
Moje poznámka
Kotleta s liškovým ragú
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yvgz
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 39 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 1 hodinou
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kotleta s houbové ragu,
kotlety na liškách,
ragů z lišek,
kotleta recept,
vepřová kotleta na žampionech,
šalotkove ragu,
ragů z lišek - recept
Suroviny:
cibule,
česnek,
bylinky,
kotleta,
houby lišky,
cibule šalotka,
sůl,
pepř,
kmín drcený
Komentáře (4)