Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 369 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,40 g |
Tuky | 69,99 g |
Vláknina | 11,56 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 31,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pečená ve steakové hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0pJ
Moje poznámka
Krkovička pečená ve steakové hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0pJ
Nejnovější recepty
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný jogurťák
danila před 10 minutami
Macecha řezy
lenulenka1. před 29 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
vaja1 před 51 minutami
Tvarohové řezy, velmi šťavnaté
Vladka321 před 55 minutami
Tvarohovo-ovesný koláč s jablky
Majanov před 1 hodinou
Rebarborový koláč
Libasaba před 1 hodinou
Lahůdkový losos za 10 minut
Lucie1001 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka s rozinkami
Capkajda před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
habis před 3 hodinami
Tématické fráze:
štavnatá krkovička pečená v troubě,
krkovice plátky pečená v troubě,
pečena krkovice na smetaně,
pečená krkovice,
krkovička na hořčici,
pečená krkovička plátky,
krkovička recepty,
pečená krkovice plátky,
krkovice na smetaně,
pečená krkovička,
pečená krkovice na horcici,
krkovice pečená v troubě,
krkovice recept,
krkovice na hořčici,
pečená krkovice v troubě,
steak z krkovice,
krkovička na smetaně,
krkovice v horcici,
krkovice na smetaně v troubě,
pečená krkovička na plátky
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
česnek,
smetana ke šlehání,
hořčice,
hořčice dijonská,
med,
paprika sušená sladká,
chilli,
sůl,
pepř
Komentáře (4)