Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 601 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,76 g |
Tuky | 16,88 g |
Vláknina | 9,25 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 213,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Rajský sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9JM
Moje poznámka
Polévka Rajský sen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9JM
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 9 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 15 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 27 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 31 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 41 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 44 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
rajsky polevka,
polévka z rýžovaru,
rajský polévka z rajčat,
polevka z rajskych,
polévky v rýžovaru,
polévka v rýžovaru,
1 polévkou lžičku,
recepty v rýžovaru,
recept -polévka z ryžovaru,
rajská polévka z čerstvých rajských,
polevka z čerstvých rajských,
rajskypolevka,
rýžovar polévka,
druhý rajskych polevek,
rajcatova polevka ze trech druhu rajcat,
polevka s rajskych,
púolévka z rýžovaru,
rajský polévka recept,
rajský polévky,
rajská polevka z rýžovaru
Suroviny:
cibule,
máslo,
mouka hladká,
pyré rajčatové,
bobkový list,
pepř černý,
sůl,
ocet jablečný,
rýže,
sůl,
koření hřebíček,
máslo,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)