Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,17 g |
| Tuky | 26,53 g |
| Vláknina | 6,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j97l
Moje poznámka
Okurkový salát s bílými fazolemi a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j97l
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 41 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Horalkovo-nugetové kuličky
Panova před 3 minutami
Slunečnicové kroužky
Panova před 4 minutami
Kokosová očka
Panova před 5 minutami
Kokosové kuličky z vařených žloutků
Panova před 5 minutami
Šunková pěna
Radka310 před 40 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 1 hodinou
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazolový salát,
fazolový salát recept,
recept na fazolový salát,
fazolový salát-recept,
fazolový salát recepty,
okurkový salát,
recepty na fazolovy salat,
rajčatovo okurkový salát,
fazolový salát s okurkou,
fazolový salát s rajčaty a okurkou,
salát z máslových bílých fazolí,
salát s fazolemi,
fazolový salát s s rajčaty,
recept na fazolovy salat,
recepty s bílými fazolemi,
balkánský sýr recepty,
fazole salat,
zeleninový salát s balkánským sýrem,
velké bílé fazole recept,
salát s bílou fazolí
Suroviny:
fazole,
okurka salátová,
rajče,
cibule červená,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
petržel,
sůl,
pepř
Komentáře (6)