Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 126 kJ / 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,96 g |
Tuky | 6,54 g |
Vláknina | 89,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,57 g |
Sůl | 30,20 g |
Sacharidy | 138,60 g |
Postup přípravy
Vykvašené zelí zaděláme víčkem a dáme do lednice. Tam vydrží měsíc až dva, pokud ho nesníte.
Zveřejněno 28. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWP7
Moje poznámka
Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWP7
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 20 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 1 hodinou
Mrkvová buchta
veronika_straka před 1 hodinou
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 15 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
nakládané zelí s mrkví,
kysaná mrkev,
kysane zeli s jablky,
kvašené zelí s mrkví,
kysané zelí s jablkem,
kysané zelí s mrkví a jablky,
kysané zelí do lahve,
nakládané zelí s jablky,
kysané zelí s jablky recept,
kysané zelí s mrkví,
zeli s mrkvi,
domaci kysane zeli s mrkvi,
kvašené zelí s s jablkem,
kysané zelí recept,
křupavé zeli,
recept z kysaného zelí,
kysané zelí s zelí s mrkví,
kysané zelí recepty,
recepty z kysaného zelí,
zadelani kysaneho zeli
Suroviny:
zelí hlávkové,
mrkev,
jablko zelené,
cibule,
sůl
Komentáře (5)