Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,18 g |
| Tuky | 2,59 g |
| Vláknina | 34,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 85,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troche oleja orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme mäso a krátko orestujeme. Pridáme papriku, premiešame. Vložíme na rezance narezanú hlávkovú kapustu, posypeme rascou, osolíme a 5 min podusíme. Odstavíme z ohňa.
Krok 2: Potom pridáme kyslú kapustu, na kocky narezané zemiaky, na kolieska nakrájanú čabajku a dobre premiešame.
Krok 3: Zmes dáme do vymasteného pekáča a zakryté dusíme v rúre asi 40 minút, podľa veľkosti kociek mäsa.
Zveřejněno 30. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí kostky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpYp
Moje poznámka
Jehněčí kostky v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpYp
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 22 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 23 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 27 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 57 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí se zelím,
jehněčí na zelí,
jehneci maso na zelí recept,
jehněčí v zelí,
jehněčí recept,
jehněčí maso se zelím,
skopové maso v zelí,
jjehneci zelí recept,
jehněčí, zelí,
jehněčí zelí
Suroviny:
maso,
zelí kysané,
zelí hlávkové,
čabajka,
cibule,
brambory,
sůl,
olej,
paprika sušená sladká,
kmín celý
Komentáře (6)
spagetka: