Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 785 kJ / 1 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 178,63 g |
| Tuky | 28,73 g |
| Vláknina | 170,10 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 486 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 137,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na menší kousky.
Krok 2: Rozehřejeme plotnu s hrncem. Do hrnce přidáme máslo se zeleninou a zeleninu pořádně orestujeme. Podlijeme vodou. Vaříme cca 15 minut, až zelenina změkne.
Krok 3: Poté vytáhneme jednu mrkvičku na ozdobení. Zbytek můžeme rozmixovat.
Krok 4: Můžeme zdobit dle vlastní fantazie a podávat s pečivem.
Zveřejněno 14. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý zeleninový krém s provensálským rohlíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWZR
Moje poznámka
Rychlý zeleninový krém s provensálským rohlíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWZR
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 2 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 2 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 3 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 3 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 5 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 7 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 9 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 9 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 9 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 10 hodinami
Suroviny:
cibule,
brokolice,
mrkev,
brambory,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
máslo
Komentáře (4)