Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 013 kJ / 1 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,23 g |
| Tuky | 116,69 g |
| Vláknina | 3,64 g |
| Cholesterol | 189 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,61 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémové kuře s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lW7J
Moje poznámka
Krémové kuře s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lW7J
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 16 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Tématické fráze:
kuře s pórkem,
recept na kuře s pórkem,
pečené kuře s porkem,
recept kuře s porkem,
kuře i s porkem,
kuře pečené s pórkem,
kremove kure na slanine,
kure s porkem recepty,
kuře z pórkem,
kuře na pórku,
pórek recepty,
recept na kuře,
recepty na kuře,
pórek v recepty,
kuře na slanině s porkem,
medove kure s porkem,
kuře s porkem a smetanou,
kuřecí krémové s porkem,
recepty na kuře s pórkem a smetanou,
kuře s pórkem a rýží
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
pórek,
slanina anglická,
olej olivový,
smetana zakysaná,
vývar kuřecí,
sůl,
pepř
Komentáře (3)