Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zarolovaná sekaná se šunkou, sýrem a slaninou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 496 kJ /
597 kcal
Bílkoviny89,12 g
Tuky24,42 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 519 mg
Sodík 302 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy4,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso dáme do misky, přidáme koření, vajíčko a pořádně propracujeme. Krok 2: Na desku natáhneme kus alobalu a na něj upravíme mleté maso tak, aby aby bylo silné maximálně 1 cm. Krok 3: Na mleté maso rozložíme šunku a na ni poskládáme tvrdý sýr. Pomocí alobalu stočíme, upravíme na bocích a odložíme z alobalu. Krok 4: Na alobal naskládáme slaninu, na slaninu dáme zpět srolovanou sekanou a opět pomocí alobalu stočíme tak, aby byla sekaná slaninou obalená. Krok 5: Podle potřeby ještě upravíme, uhladíme a vložíme na pekáč. Podlijeme trochou vody a pečeme dozlatova.

Podáváme s bramborovou kaší, nebo jen za studena s chlebem a okurkou.

Zveřejněno 26. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xrDP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xrDP

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

<3:-K:yes:

Děkuji autorce za skvěle popsaný postup,nakonec jsem sekanou nechala péct v alobalu,měla jsem strach,aby nepraskla.Před koncem jsem alobal rozřízla.kvůli kůrce.Moc jsme si pochutnali :yes:

zdenka: To mne moc těší, děkuji :-8

Tématické fráze:
sekaná z mletého masa se sýrem, sekaná se slaninou, sekaná v alobalu, sekana se šunkou, sekaná plněná sýrem a šunkou, mleté maso sekaná se sýrem, sekana se syrem, sekaná pečená v alobalu, sekaná obalena slaninou, sekana s vajickem a sýrem, domácí sekaná se slaninou, domaci sekana se syrem, sekana obalena v sunce, plněná sekaná že sýrem a se slaninou, plnena rolada z mleteho masa obalená ve slanině, sekana plnená šunkou a syrom, top recepty sekaná plněná obalená slaninou, mleté maso sekaná se sýrem v těstičku, a sekanou se šunkou a sýrem, mleté maso sekaná se sýrem obalene anglickou slaninou

Suroviny:
maso mleté mix, česnek, vejce, koření, šunka,

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu