Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 352 kJ / 801 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,33 g |
| Tuky | 67,83 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 26,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí smetanový sýr s červeným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWMk
Moje poznámka
Domácí smetanový sýr s červeným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWMk
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 6 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 6 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 20 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 22 minutami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 44 minutami
Vaječný koňak
Vigousek před 1 hodinou
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 1 hodinou
Tvarohová štola
Pavlina3 před 2 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 2 hodinami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 3 hodinami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí smetanový sýr,
smetanový sýr recept,
sýr s pepřem,
recept smetanovy syr,
domácí sýr,
recept na domácí sýr,
smetanový sýr domácí,
recepty smetanový sýr,
domácí sýr recept,
smetanový sýr,
domácí smetanový sýr recept,
smetanově syry recept,
smetanovy syr nazev,
smetanový domácí sýr,
domácí syr ze se smetanou,
kelímky na domaci syr,
sýr s pepřem,
domácí sýr z tvarohu s pepřem,
smetanový sýr - recept,
sýr se zeleným pepřem
Suroviny:
jogurt,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř
Komentáře (7)