Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

amdae Kuchařka: amdae

Doba přípravy: 45 minut 8 porcí Těstoviny 0 názorů

Suroviny

500 g penne
400 ml mandlové smetany (máme alergii na laktózu...)
3 hrsti čerstvého špenátu
3 lžičky pasty z medvědího česneku
15 dkg slaniny
2 lžíce kokosového oleje
sůl
pepř
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme těstoviny ve slané vodě. Scedíme.

  2. Na oleji osmahneme slaninu, přidáme nakrájené listy špenátu, osolíme, opepříme a zalijeme trochou vody (cca 2/3 hrnku).

  3. Vodu co nejvíce vysmažíme, přidáme česnek, těstoviny a smetanu. Lehce povaříme a podáváme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: těstoviny s medvědím česnekem těstoviny se špenátem a smetanou špenát s medvědím česnekem zapečené těstoviny s medvědím česnekem penne slaninou a se smetanou recepty s medvědím česnekem alergie na špenátem špenátové recepty těstoviny s medvědím česnekem recepty recept z čerstvého špenátu

Zapomněl/a jsem heslo