Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

Těstoviny Doba přípravy: 45 minut 0 názorů

Těstoviny Doba přípravy: 45 minut 0 názorů

Suroviny 8 porcí

500 g penne
400 ml mandlové smetany (máme alergii na laktózu...)
3 hrsti čerstvého špenátu
3 lžičky pasty z medvědího česneku
15 dkg slaniny
2 lžíce kokosového oleje
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme těstoviny ve slané vodě. Scedíme.

  2. Na oleji osmahneme slaninu, přidáme nakrájené listy špenátu, osolíme, opepříme a zalijeme trochou vody (cca 2/3 hrnku).

  3. Vodu co nejvíce vysmažíme, přidáme česnek, těstoviny a smetanu. Lehce povaříme a podáváme.

Komentáře k receptu Penne/těstoviny s mandlovou smetanou, špenátem a medvědím česnekem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: těstoviny s medvědím česnekem těstoviny se špenátem a smetanou špenát s medvědím česnekem zapečené těstoviny s medvědím česnekem penne slaninou a se smetanou recepty s medvědím česnekem alergie na špenátem špenátové recepty těstoviny s medvědím česnekem recepty recept z čerstvého špenátu