Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 563 kJ / 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,90 g |
Tuky | 82,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Moje poznámka
Morek na topinku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/No18
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 23 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
jirkastu před 1 hodinou
Křehký jablkový koláč
Theodora před 1 hodinou
Maková náplň
mismi před 2 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 3 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 4 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 4 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 5 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 6 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 6 hodinami
Tématické fráze:
morek z kostí recepty,
morek z kosti,
morek,
morek recept,
morek recepty,
co obsahuje morek,
morek z kostí recept,
pečený morek,
recept morek,
co je morek,
morek uprava,
morková pomazánka,
špik z kosti,
morek s topinkou,
k jidlu morek z kosti,
kostní morek,
úprava morkových kostí,
recept morek z kosti,
pomazanka morkova,
jak připravit morkové kosti
Suroviny:
kost hovězí morková,
sůl,
pepř,
česnek,
cibulka jarní,
máslo,
chléb,
pažitka
Komentáře (12)
No, na topinku dávám raději jen morek a z morkových kostí mám kokotky
No, ty kokotky nejsou žádná sláva a je to spíše taková funerálně-morbidní záležitost, vhodná do společnosti recesistů
Nařezané kosti si vybírám u řezníka a po uvaření vývaru (vařím minimálně 4 hodiny